Vores Katte

Fælles for vores katte er at de alle har blodtype B

 

 

          Velkommen

          Vores katte

          Killinger

          Køb af kat

          Galleri

          British Shorthair

          Om os

          Kontakt

          Links

 

 

 

            

 

DK*Romose Kornelius født 8.03.2015

Kornelius blev den 10.03.2016 scannet fri for HCM, så han er nu klar til avl

Kornelius er vores nye avls han. Han er rød, blød i pelsen og allerede en stor busket dreng. Vi håber at han kan levere flotte killinger, som bliver lige så flotte som ham selv.

Snart er han klar til at parre sig med Ella. Tiden vil kun råde om hvornår det sker.

Velkommen til Kornelius.

 

 

            

           

 

DK*Romose Olivia født 15.03.2009

Olivia er lilla/creme tortie og vores yngste brite. Vi har hele tiden været enige om, at vi kun skulle have rene farver, noget med at man har et standpunkt til man tager et nyt... Olivia har taget os alle med storm. Hun er utrolig kælen og elsker at blive nusset og kælet, når det passer hende. Bare vi ikke tager hende op. En rigtig brite. De andre har taget utroligt godt imod hende, og hun elsker at lege med Bell og Ella. Ligesom det er hyggeligt at ligge i pote med sine "store søster. Hun er heller ikke bange for at sige fra.

            

                      

 

S*Brisolid Ella født 22.08.2008

Her er Ella. Vores skønne lækre bløde lilla Brite. Hun er vores absolutte kælepotte. Hun er med alle vegne. I vaskemaskinen. I fryseren og i skålen med chips hvis hun lige skal se hvad du laver. Hun spiser kun kattemad, så hun snuser bare. Hendes bedste legetøj er en pind med læderstrimler. Når vi er på vej i seng kommer Ella slæbende med pinden og så skal vi lege. Det skal gå stærkt for hun er hurtig. Hun er absolut kælen og ligger gerne i arm. Hun er indbegrebet af en rigtig brite. Elsker at blive nusset men hader at blive taget op.

 

Pensioneret katte

 

 

 

 

 

            

           

 

 

DK*Romose Flora født 13.01.2005

Flora er vores første chokolade. Hun har et dejligt sind og er alligevel sin egen. Hun snakker og skal nok gøre opmærksom på hvad hun vil have os til. Hun er en fantastisk mor og passer på sine killinger. Da hun er den ældste her er det hende som bestemmer. Når bølgerne går højt sætter hun dagsorden. Hun elsker også at være sig selv. Hun går sjældent glip af noget og er med til at alle katte har det godt. En rigtig mor.

Flora er ikke aktiv mere som avls hun.

 

            

           

 

 

DK*SkaaningCats Bell født 01.06.2008

Bell er huset kæle kat

Bell er chokolade. Hun er datter af Flora og Dark. Bell fik en hård start på livet. Hun var bevidstløs ved fødslen, og vi måtte genoplive hende. Vi har siden flasket hende, op til hun kunne spise selv. Derfor vil vi aldrig kunne sælge hende, da hun er en del af familien. Bell er en rar og skøn kat. Hun er samtidig en rigtig bisse, der godt kan fjolle rundt med killingerne. Elsker at bande vores vægge ned gennem gangen. Bell er blevet en helt anden kat, siden vi fik lavet vores katte gård. Hun mestre at kravle de 3 m til toppen af gården. På denne måde håber hun at kunne fange duer, fugle og andre flyvende genstande.