Om os

 

 

 

DK*SkaaningCats er os. Vi er en familie på 5, som alle elsker katte. Vi har haft katte i 20 år, og har været opdrætter i 6 år. Vi faldt for Britten, efter vi mistede en af vores gamle katte. Efter søgning på nettet faldt vi for Flora, fordi hendes chokolade farve syntes vi var meget smuk. Brittens temperament er vi også helt vilde med. Den rolige og kontaktsøgende og fantastiske personlighed passer ind hos os. Vi er bestemt tiltrukket at chokoladefarven. Dog har vi erfaret alt lilla og chokolade i en parring vil giver dybere chokolade. Så derfor hentede vi Ella i Sverige som er lilla.

En tortie ville være helt utænkelig i vores opdræt! Men Olivia har taget vores hjerter med storm. Vi glæder os til hun bliver stor nok til at blive parret for hun kan lave mange forskellige farver. Rød han ville vi gerne avle selv, det vil der være mulighed for nu 

 

 

 

 

Forside

Vores katte

Killinger

Køb af kat

Galleri

British Shorthair

Om os

Kontakt

Links

 

 

 

 

Det er også vigtigt for os, når der er killinger, at mor og unger har fred og ro de første par uger. På den måde lære de hinanden at kende, og får en god start på livet. De andre katte kommer løbene til at møde de nye familiemedlemmer. Så alle vender sig til at der er kommet nye katte. Intet sker uden at kattemoren selvfølgelig syntes, at det er i orden at der kommer nogen og kigger.

Når killingerne er omkring 4-5 uger, begynder de at udvide deres territorium. Alt skal undersøges og alt skal prøves af. Huset bliver undersøgt i alle hjørner.

Kattemoren har ofte travlt med at holde styr på dem, da de løber hver sin retning. Her er det godt at far og tanter (her mener vi katte) kan tage en lege tørn. Så kan moren tage en pause.

Når killingerne er uge 14, er de klar til at flytte hjemmefra. Når de flytter er de vaccineret 2 gange, ormekur, stamtavle samt chippet. Det er her vigtigt for os at det sker på en god måde. Det er vigtigt at killingen kommer roligt til sit nye hjem. Som oftest levere vi derfor killingen til sit nye hjem.

Når den nye familie har fundet sin kat hos os og omvendt. Så skal vi et par uger før afrejse, eller minimum et par dage før, have en transport kasse hos os. På den måde kan killingen vende sig til den nye duft fra jer. Kattene vil her rende ind og ud af kassen. Så når katten kommer hjem til jer vil den duft af os. Det giver en tryghed for killingen i sit nye hjem.